- ကုလားပဲစိမ္းမႈန္႕တဆ ေရ သံုးဆ ေရာျပီး အရည္ေဖ်ာ္ပါ။ အနည္ထိုင္ေအာင္ အခ်ိန္ အနည္းငယ္ထားပါ။
- အဲ့ဒီေနာက္မွာေတာ့ ပထမ ဦးရည္ကို အရင္က်ိဳပါ။
- ပထမ ဦးရည္ အနည္းငယ္ ျပစ္လာမွ အနည္ရည္ကို ထည့္က်ိဳပါ။
- သတိထားရမွာက အဆက္မျပတ္ေမႊေပးရန္ႏွင့္ ေျပာင္းျပန္ လွည့္ မေမႊရပါ။
- ထို႕ေနာက္ တအားျပစ္လာပါက တို႕ဟူးေႏြးကို ဗန္းထဲ ထည့္ျပီး သဘာ၀ အပူခ်ိန္မွာ အေအးခံပါ။
- အဲ့ဒီေနာက္မွာေတာ့ လိုသလို လွီးျပီး သုတ္စားႏိုင္သလို။ တလက္မ ပတ္လည္ အတံုးေလးေတြေပၚမွာ ဆီခ်က္ေလး ဆမ္းျပီးေတာ့လဲ စားႏိုင္ပါတယ္။ ဒါမွ မဟုတ္ လက္ေခ်ာင္း အရြယ္အစား ခပ္ထူထူေလး လွီးျပီးေတာ့လဲ တို႕ဟူးေၾကာ္ ေၾကာ္စားႏိုင္ပါတယ္။
No comments:
Post a Comment